Dragon Power

Dragon Power doboz

Dragon Power rendelés

Dragon Power

A Dragon Power étrendkiegészítő kapszula összetevői:

70 mg zselatin, 75 mg ginzeng gyökér,60 mg coix lachryma (Jób könnyei), 45 mg szegfűszeg, 45 fűrészpálma, 45 mg gingko, 30 mg zeller, 7 mg vörös vasoxid, 7 mg fekete vasoxid

Kérjük, hogy amennyiben nem ismeri a Dragon Power terméket, használata előtt, feltétlenül olvassa el az alábbi információkat.

Ha már rendelkezik tapasztalattal a Dragon Power kapszuláról és ismeri a készítményt, rendelésének leadásához kérem kattintson ide.

További információk várják a készítményről az alábbi oldalon. Vásárlóink visszajelzéseiről itt tájékozódhat.

Dragon Power tájékoztató

Ez a nagyszerű termék, 100 % -ban természetes hatóanyagokat tartalmazó, étrend kiegészítő kapszula, mely összetevőiből adódóan gyógyszernek NEM minősül.

Az ősi kínai orvosláson alapuló kapszula összetevői, valamint az elégedett használók milliói nyújtanak garanciát önnek arra, hogy az egyes típusú merevedési zavarokat, természetes módon, szintetikus, méregdrága gyógyszerektől mentesen kezelje.

Nem kell többé a – fáradtságából adódó, esetleges lelki eredetű – potenciazavar miatti szexuális kudarcokat átélnie, mivel a csöppet sem eltúlzott elnevezésű Dragon Power kapszula, megoldást nyújt önnek és partnerének a felejthetetlen szexuális élmények eléréséhez.

A többi potencianövelő szintetikus szereknél jóval olcsóbban hozzájuthat eme csodaszerhez, amellyel mind saját, mind partnere szexuális életét, élményeit nagymértékben pozitívan befolyásolhatja. Ha rászánja magát és magáévá teszi a sárkány kirobbanó erejét, garantáltan, teljes egészében meg fog felelni a mai szexualitás által támasztott kihívásoknak.

A Dragon Power összetevői

A kapszula gyártási technológiáját, hét pecsétes titokként őrzi a gyártó cég tekintettel annak méltán világhírű sikerére. Ebből adódóan a készítmény csomagolásán kizárólag az összetvő gyógynövények megnevezését és mennyiségét tűntették föl. Ezek az alábbiak : – Semen Coicis, – Herba Epimedii, – Radix Morindae Officinalis, – Kínai Ginseng, – Semen Cuscutae, – Caryophyl

Ön is láthatja, hogy a kapszulát, teljes egészében természetes összetevők alkotják, ami miatt teljes egészében mellékhatásoktól mentes, így 18-99 éves korig, mindenki számára teljesen biztonságosan alkalmazható. A fent említett gyógynövények nem csak a szexuális életét fogják pozitívan befolyásolni, de azok immunerősítő, vérkeringés és anyagcsere javító hatásuk miatt az egészséges életvitelének fenntartásában is jelentős szerepet töltenek be.

Mindenképpen ajánljuk, hogy legyen Ön is részese a Dragon Power áldásos hatásának, mellyel feledésbe merülnek a szexuális kudarcok és balul elsült ágyjelenetek. Gazdagítsa magát is és partnerét is a kapszula nyújtotta, legfelsőbb szintű szexualitás élményeivel. Kár lenne elszalasztania.

A Dragon Power használata, felhasználási köre

Ez a kis kapszula, bármely férfinak társa lehet, aki ki akar törni az ellaposodott szexualitásból és meg akarja nyújtani együttléteit, megszínesítvén ezzel a mindennapok szürkeségét.

A csodaszer hatása akár 3-4 napig is eltart és a hatás eléréséhez mindössze 20 percre van szüksége. Alkalmazható havi rendszerességgel, vagy akár kúraszerűen is, mivel a természetes összetevőknek köszönhetően biztonságosan alkalmazható. Lepedőakrobatáknak, megnövekedett szexuális aktivitással rendelkezőknek, melegen ajánljuk a készítmény kúraszerű használatát.

A Dragon Powerrel egy éjszaka többször is átélheti a szexualitás izgalmait, mely során magabiztossága, lelki kiegyensúlyozottsága soha nem látott méreteket fog ölteni. A használat során tapasztalhatja, hogy az első aktust követően, szinte percek alatt újból képes lesz a maximumot nyújtani, mivel a készítmény egymást követő esetekben is tartós és kő kemény erekciót biztosít Önnek.

A kapszula további előnye / pl. a Viagrával szemben /, hogy kizárólag a szexuális inger bekövetkezésekor fejti ki áldásos hatását, megkímélve Önt a spontán merevedéssel járó kellemetlen és kínos szituációk kialakulásának lehetőségétől.

Ha elfogadja kihagyhatatlan ajánlatunkat, Ön is részese lehet a sárkány erejének, amely garantáltan tökéletes teljesítőképességet biztosít.

Az eredeti Dragon Power csomagolása, kinézete

A piros-fekete színben pompázó csodabogyó a kínai orvoslás évezredes tapasztalatain fejlődött készítmény. Egy doboz három kapszulát tartalmaz, melyekkel akár két hétig is biztosíthatja a felhőtlen együttléteket partnerével, oly módon, hogy a szexuális kudarc lehetősége még csak fel sem merülhet. A doboz színe rózsaszín árnyalatú, mely elülső oldalán kék színű „Dragon Power” felirat olvasható, mely alatt két, sárga színű, egymás felé forduló sárkány motívuma pompázik. A doboz hátoldalán a kapszula összetevőit olvashatja.

Weboldalunk, – mint a többi termékünk esetében is – kizárólag a gyártó cégtől szerzi be a kapszulákat, így Ön egészen biztos lehet abban, hogy tőlünk kizárólag az eredeti, hamisítatlan „sárkány erejét” kapja.

Ne habozzon és rendelje meg most webshopunkból, a több ezer éves múltra visszatekintő Dragon Power-t, hogy mielőbb részesüljön annak nélkülözhetetlen és jótékony hatásából.